Omschrijving
Ik bak nu al zo'n 60 jaar mijn brood en verdom het om die rotzooi uit de supermarkt te halen. meel haal ik bij de molenaar en zo krijg je lekker en gezond brood zonder rotzooi er in.
nou heeft elke echte bakker zijn/haar eigen methode ontwikkeld en geluisterd naar mensen wat ze wel en niet lekker vinden. dat heb ik ook gedaan en iedereen wil graag mijn kaasbrood hebben.
ik heb niet voor niets nu al meer dan 20.000 bezoekers in een maand op mijn site, waar mijn recepten op staan en volgens mijn domeinboer is dat voor een kooksite wel heel erg groot, dus ikke trots.
de recepten die hier in het boek staan is leuk voor een beginnelingetje, maar je zal merken dat hoe vaker je bakt, jou eigen stijl gaat aanmeten.
brood bakken in een bakmachine is hetzelfde als vloeken in de kerk of moskee. brood bak je in de oven en je gebruikt je handen als of je je schoonmoeder lekker aan het wurgen bent!
en het wachtwoord is: ik haat wachtwoorden je moet zo lang wachten
Reacties # 0